De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver

De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver

Bradley doet voor de tweede keer mee aan De slechtste chauffeur van Nederland, maar het is de grote vraag of hij inmiddels iets heeft geleerd. Bij een proef moet hij remmen voor een enorme muur van blokken, maar hij reageert veel te laat en rijdt vol de muur in. “Alles komt laat binnen”, aldus Bradley.

Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De slechtste chauffeur van Nederland</em>: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver Bradley doet voor de tweede keer mee aan De slechtste chauffeur van Nederland, maar het is de grote vraag of hij inmiddels iets heeft geleerd. Bij een proef moet hij remmen voor een enorme muur van blokken, maar hij reageert veel te laat en rijdt vol de muur in. “Alles komt laat binnen”, aldus Bradley. Bekijk de beelden van De slechtste chauffeur van Nederland hieronder. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. De Slechtste Chauffeur van Nederland-Joey rijdt blindelings tijdens nachtproef Bekijk deze video »
TV :
De slechtste chauffeur van Nederland: Bradley rijdt blokkenmuur totaal omver

Actuele video's

Meer actuele video's