Hans Kraay jr. vindt dat Erik ten Hag naar Manchester United moet: "Slechter kan niet!"

Hans Kraay jr. vindt dat Erik ten Hag naar Manchester United moet: "Slechter kan niet!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hans Kraay jr.</em> vindt dat Erik ten Hag naar <em>Manchester United</em> moet: &quot;Slechter kan niet!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Manchester United is momenteel een club van volgevreten sterren, weinig prijzen, kritische supporters en een falend bestuur. Het is zeer waarschijnlijk ook de nieuwe club van Ajax-trainer Erik ten Hag. Volgens Hans Kraay jr. zal negentig procent van de voetalliefhebbers zeggen dat Ten Hag niet naar Manchester United moet vertrekken, maar hij vindt juist van wél. Waarom? "Slechter kan niet! Je komt met een 2-0 voorsprong binnen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hans Kraay jr. vindt dat Erik ten Hag naar Manchester United moet: "Slechter kan niet!"

Manchester United is momenteel een club van volgevreten sterren, weinig prijzen, kritische supporters en een falend bestuur. Het is zeer waarschijnlijk ook de nieuwe club van Ajax-trainer Erik ten Hag. Volgens Hans Kraay jr. zal negentig procent van de voetalliefhebbers zeggen dat Ten Hag niet naar Manchester United moet vertrekken, maar hij vindt juist van wél. Waarom? "Slechter kan niet! Je komt met een 2-0 voorsprong binnen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's