Volgens Sébas Diekstra wist ITV-bestuurslid Rick Brug wél van misstanden The Voice

Volgens Sébas Diekstra wist ITV-bestuurslid Rick Brug wél van misstanden The Voice

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Volgens <em>Sébas Diekstra</em> wist ITV-bestuurslid <em>Rick Brug</em> wél van misstanden <em>The Voice</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Sébas Diekstra vertegenwoordigt een aantal oud-kandidaten van The Voice of Holland in de zaak tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Hij vertelt schrijnende verhalen over de situatie achter de schermen, met "misstanden in alle hoeken". Ook beweert Diekstra dat ITV-bestuurslid Rick Brug - en daarmee productiebedrijf ITV - wel degelijk op de hoogte was van de misstanden, want Brug is van Talpa verhuisd naar ITV en had de klachten scherp in kaart. "Bij mijn cliënten gingen alle alarmbellen op rood," aldus Diekstra. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Volgens Sébas Diekstra wist ITV-bestuurslid Rick Brug wél van misstanden The Voice

Advocaat Sébas Diekstra vertegenwoordigt een aantal oud-kandidaten van The Voice of Holland in de zaak tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Hij vertelt schrijnende verhalen over de situatie achter de schermen, met "misstanden in alle hoeken". Ook beweert Diekstra dat ITV-bestuurslid Rick Brug - en daarmee productiebedrijf ITV - wel degelijk op de hoogte was van de misstanden, want Brug is van Talpa verhuisd naar ITV en had de klachten scherp in kaart. "Bij mijn cliënten gingen alle alarmbellen op rood," aldus Diekstra.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV