Advocaat Sébas Diekstra klaagt over zaak The Voice of Holland: "Amper wat gebeurd"

Advocaat Sébas Diekstra klaagt over zaak The Voice of Holland: "Amper wat gebeurd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat <em>Sébas Diekstra</em> klaagt over zaak <em>The Voice of Holland</em>: &quot;Amper wat gebeurd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Sébast Diekstra vertegenwoordigt een aantal slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Woensdag uitte hij bij Jinek aan tafel zijn frustraties over de gang van zaken, want volgens hem is er de afgelopen maanden amper wat gebeurd. Hij hoopt dan ook dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wat schot in de zaak kan brengen, maar dat lijkt politiek verslaggever Floor Bremer een lastig verhaal. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Sébas Diekstra klaagt over zaak The Voice of Holland: "Amper wat gebeurd"

Advocaat Sébast Diekstra vertegenwoordigt een aantal slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Woensdag uitte hij bij Jinek aan tafel zijn frustraties over de gang van zaken, want volgens hem is er de afgelopen maanden amper wat gebeurd. Hij hoopt dan ook dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap wat schot in de zaak kan brengen, maar dat lijkt politiek verslaggever Floor Bremer een lastig verhaal.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's