Koefnoen is terug in het theater: 'Ik vind het echt keten'

Koefnoen is terug in het theater: 'Ik vind het echt keten'

Paul Groot, Jeremy Baker en Owen Schumacher waren jarenlang op televisie te zien met Koefnoen, dat naast de humor bekendstond om de typetjes. Het programma is van de buis gehaald, maar de heren vertellen bij Koffietijd dat je Koefnoen tegenwoordig kunt bekijken in het theater. En dat is een feest voor de acteurs. "Ik vind het echt keten."

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koefnoen</em> is terug in het theater: 'Ik vind het echt keten' Paul Groot, Jeremy Baker en Owen Schumacher waren jarenlang op televisie te zien met Koefnoen, dat naast de humor bekendstond om de typetjes. Het programma is van de buis gehaald, maar de heren vertellen bij Koffietijd dat je Koefnoen tegenwoordig kunt bekijken in het theater. En dat is een feest voor de acteurs. "Ik vind het echt keten." Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Khalid & Sophie gemist? Welke typetjes gaan we zien bij theatershow Koefnoen? Bekijk deze video »
TV :
Koefnoen is terug in het theater: 'Ik vind het echt keten'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV