HLF8: Floor Jansen blikt terug op spetterend optreden op Paaspop

HLF8: Floor Jansen blikt terug op spetterend optreden op Paaspop

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Floor Jansen vertelt bij HLF8 meer over het optreden dat zij gaf op Paaspop. De zangeres zegt dat haar routine helemaal weg was door de coronacrisis, ze was dan ook behoorlijk nerveus voor het optreden. Maar onder anderen haar duet met Henk Poort zorgde voor vuurwerk op het podium.

Bekijk de video van HLF8 hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: Floor Jansen blikt terug op spetterend optreden op Paaspop Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Floor Jansen vertelt bij HLF8 meer over het optreden dat zij gaf op Paaspop. De zangeres zegt dat haar routine helemaal weg was door de coronacrisis, ze was dan ook behoorlijk nerveus voor het optreden. Maar onder anderen haar duet met Henk Poort zorgde voor vuurwerk op het podium. Bekijk de video van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Floor Jansen doet mee aan Duitse versie Beste Zangers: "Heel erg gaaf!" Bekijk deze video » Floor Jansen vertelt bij Jinek over passievolle relatie met Henk Poort: "Vuurwerk!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV