Bekijk HLF8-optreden van Floor Jansen met 'Fire'

Bekijk HLF8-optreden van Floor Jansen met 'Fire'

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Floor Jansen vertelde gisteren bij HLF8 meer over het optreden dat zij gaf op Paaspop. De zangeres, die vanaf nu solo gaat, zegt dat haar routine helemaal weg was door de coronacrisis. Ze was dan ook behoorlijk nerveus voor het optreden. Voor haar optreden in de HLF8-studio was ze niet zenuwachtig. Bekijk hieronder hoe Floor Jansen haar single Fire zingt.

Bekijk de video van HLF8 hieronder.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk <em>HLF8</em>-optreden van <em>Floor Jansen</em> met 'Fire' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 20 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Floor Jansen vertelde gisteren bij HLF8 meer over het optreden dat zij gaf op Paaspop. De zangeres, die vanaf nu solo gaat, zegt dat haar routine helemaal weg was door de coronacrisis. Ze was dan ook behoorlijk nerveus voor het optreden. Voor haar optreden in de HLF8-studio was ze niet zenuwachtig. Bekijk hieronder hoe Floor Jansen haar single Fire zingt. Bekijk de video van HLF8 hieronder. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? William Rutten: ‘Tegenwoordig is iedereen fotograaf’ Bekijk deze video » HLF8: Floor Jansen blikt terug op spetterend optreden op Paaspop Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's