Tim Hofman is de eerste College Tour-gast van splinternieuw seizoen, bekijk de promo

Tim Hofman is de eerste College Tour-gast van splinternieuw seizoen, bekijk de promo

Zondag 24 april start een splinternieuw seizoen van College Tour. In de eerste aflevering zal Twan Huys Tim Hofman het hemd van het lijf vragen: "Het eerste interview sinds zijn gigantische primeur over The Voice of Holland en de seksuele misstanden daar", vertelt Twan. Bekijk de promo van College Tour aflevering 1 hieronder.

<em>Tim Hofman</em> is de eerste <em>College Tour</em>-gast van splinternieuw seizoen, bekijk de promo Zondag 24 april start een splinternieuw seizoen van College Tour. In de eerste aflevering zal Twan Huys Tim Hofman het hemd van het lijf vragen: "Het eerste interview sinds zijn gigantische primeur over The Voice of Holland en de seksuele misstanden daar", vertelt Twan. Bekijk de promo van College Tour aflevering 1 hieronder. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf 24 april te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf 24 april te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's