Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren

Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren

Vanavond is alweer de vijfde en laatste aflevering van dit seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. Floortje Dessing bezoekt Manon in Kenia. Bekijk de promo van aflevering 5 hieronder.

Lees verder onder de video.

Laatste aflevering <em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em>: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren Vanavond is alweer de vijfde en laatste aflevering van dit seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. Floortje Dessing bezoekt Manon in Kenia. Bekijk de promo van aflevering 5 hieronder. Lees verder onder de video. Wilde dierenIn deze aflevering reist Floortje af naar Kenia. In de laatste aflevering van dit seizoen ontmoet ze de Nederlandse Manon die samen met haar man Sankale in een traditionele Masai gemeenschap woont. Floortje slaapt samen met Sankale en Manon in een grot, tussen de wilde dieren. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 5. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Wilde dieren
In deze aflevering reist Floortje af naar Kenia. In de laatste aflevering van dit seizoen ontmoet ze de Nederlandse Manon die samen met haar man Sankale in een traditionele Masai gemeenschap woont. Floortje slaapt samen met Sankale en Manon in een grot, tussen de wilde dieren. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 5.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's