Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren

Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren

Vanavond is alweer de vijfde en laatste aflevering van dit seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. Floortje Dessing bezoekt Manon in Kenia. Bekijk de promo van aflevering 5 hieronder.

Lees verder onder de video.

Laatste aflevering <em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em>: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren Vanavond is alweer de vijfde en laatste aflevering van dit seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld te zien. Floortje Dessing bezoekt Manon in Kenia. Bekijk de promo van aflevering 5 hieronder. Lees verder onder de video. Wilde dierenIn deze aflevering reist Floortje af naar Kenia. In de laatste aflevering van dit seizoen ontmoet ze de Nederlandse Manon die samen met haar man Sankale in een traditionele Masai gemeenschap woont. Floortje slaapt samen met Sankale en Manon in een grot, tussen de wilde dieren. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 5. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Van hooischuur tot zelfvoorzienende woning Bekijk deze video » Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gemist? Anne vertelt over haar duikschool op Mohéli Bekijk deze video »

Wilde dieren
In deze aflevering reist Floortje af naar Kenia. In de laatste aflevering van dit seizoen ontmoet ze de Nederlandse Manon die samen met haar man Sankale in een traditionele Masai gemeenschap woont. Floortje slaapt samen met Sankale en Manon in een grot, tussen de wilde dieren. Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 5.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV