Million Dollar Island: In een team snijden is niet goed voor het vertrouwen (video)

Million Dollar Island: In een team snijden is niet goed voor het vertrouwen (video)

D-day op Million Dollar Island betekent dat er op het eiland alleen nog plaats is voor mensen met een polsbandje. Deelnemers die geen bandje (ter waarde van 10.000 euro) hebben, krijgen nog een laatste kans om in het spel te blijven. D-day heeft nog aan nare nasmaak bij sommigen op het eiland. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: In een team snijden is niet goed voor het vertrouwen (video) D-day op Million Dollar Island betekent dat er op het eiland alleen nog plaats is voor mensen met een polsbandje. Deelnemers die geen bandje (ter waarde van 10.000 euro) hebben, krijgen nog een laatste kans om in het spel te blijven. D-day heeft nog aan nare nasmaak bij sommigen op het eiland. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Zondag is het D-day in Million Dollar Island: dit gebeurde tot nu toe Bekijk deze video » Emotionele Bea in Million Dollar Island: ‘Ik trek het niet meer’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV