Video: Frans Bauer krijgt veel steun van zoon bij optredens in zware periode

Video: Frans Bauer krijgt veel steun van zoon bij optredens in zware periode

Frans Bauer heeft het momenteel niet makkelijk. De volkszanger vertelt over de zware periode die hij nu beleeft, begin dit jaar kreeg zijn vrouw Mariska een herseninfarct en onlangs werd zijn broer geopereerd aan blaaskanker. “Dat brengt de nodige stress mee en de nodige zorgen”, aldus Frans. Bauer mist zijn broer tijdens zijn optredens, Dorus stond altijd tijdens concerten bij de fanclubkraam. “Ik heb mijn zoon meegenomen en die sleurt mij erdoorheen. Die zegt: pap, we gaan het gewoon ouderwets gezellig maken. Dus daar hou ik me ook maar weer aan vast.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Frans Bauer</em> krijgt veel steun van zoon bij optredens in zware periode Frans Bauer heeft het momenteel niet makkelijk. De volkszanger vertelt over de zware periode die hij nu beleeft, begin dit jaar kreeg zijn vrouw Mariska een herseninfarct en onlangs werd zijn broer geopereerd aan blaaskanker. “Dat brengt de nodige stress mee en de nodige zorgen”, aldus Frans. Bauer mist zijn broer tijdens zijn optredens, Dorus stond altijd tijdens concerten bij de fanclubkraam. “Ik heb mijn zoon meegenomen en die sleurt mij erdoorheen. Die zegt: pap, we gaan het gewoon ouderwets gezellig maken. Dus daar hou ik me ook maar weer aan vast.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Video: Frans Bauer krijgt veel steun van zoon bij optredens in zware periode

Actuele video's

Meer actuele video's