Zien: documentaire Liefde voor het leven van Nicolette Kluijver

Zien: documentaire Liefde voor het leven van Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver heeft een korte documentaire gemaakt waarin ze mensen laat zien die haar leven hebben veranderd, omdat ze hun leven geven voor een betere wereld. De presentatrice vertelt in Liefde voor het leven dat ze na haar ziekte graag deze docu wilde maken. “Ik overleefde kanker en zag dit als een tweede kans. Iedere dag kan de laatste dag zijn. En dat is helemaal niet iets negatiefs, dat is juist iets positiefs. Wat ik heb geleerd door mijn ziektebed, wil ik graag delen met jou.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: documentaire <em>Liefde voor het leven</em> van Nicolette Kluijver Nicolette Kluijver heeft een korte documentaire gemaakt waarin ze mensen laat zien die haar leven hebben veranderd, omdat ze hun leven geven voor een betere wereld. De presentatrice vertelt in Liefde voor het leven dat ze na haar ziekte graag deze docu wilde maken. “Ik overleefde kanker en zag dit als een tweede kans. Iedere dag kan de laatste dag zijn. En dat is helemaal niet iets negatiefs, dat is juist iets positiefs. Wat ik heb geleerd door mijn ziektebed, wil ik graag delen met jou.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Zien: documentaire Liefde voor het leven van Nicolette Kluijver

Actuele video's

Meer actuele video's