Expeditie Robinson: dit is het ‘kerkhof van alle proeven’

Expeditie Robinson: dit is het ‘kerkhof van alle proeven’

In Expeditie Robinson geven presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper een blik achter de schermen. Ze laten zien waar alle proeven worden gemaakt, als ze er rondlopen is het volgens Geraldine net het ‘kerkhof van alle proeven’. Hier wordt ook hard gewerkt aan proeven die nog aan bod komen, dus die informatie is nog strikt geheim…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: dit is het ‘kerkhof van alle proeven’ In Expeditie Robinson geven presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper een blik achter de schermen. Ze laten zien waar alle proeven worden gemaakt, als ze er rondlopen is het volgens Geraldine net het ‘kerkhof van alle proeven’. Hier wordt ook hard gewerkt aan proeven die nog aan bod komen, dus die informatie is nog strikt geheim… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's