Sis is het niet eens met broer Vincent in Hier zijn de Van Rossems: 'Wat een onzin'

Sis is het niet eens met broer Vincent in Hier zijn de Van Rossems: 'Wat een onzin'

In Hier zijn de Van Rossems start Vincent een betoog over Jan van der Heyden, hij zou ook wel de Nederlandse Leonardo Da Vinci worden genoemd. Sis is het duidelijk niet eens met haar broer. “Oh mijn god, wat een onzin.”

Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems hieronder.

Hier zijn de Van Rossems is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.

Sis is het niet eens met broer Vincent in <em>Hier zijn de Van Rossems</em>: 'Wat een onzin' In Hier zijn de Van Rossems start Vincent een betoog over Jan van der Heyden, hij zou ook wel de Nederlandse Leonardo Da Vinci worden genoemd. Sis is het duidelijk niet eens met haar broer. “Oh mijn god, wat een onzin.” Bekijk het fragment van Hier zijn de Van Rossems hieronder. Hier zijn de Van Rossems is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video » Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sis is het niet eens met broer Vincent in Hier zijn de Van Rossems: 'Wat een onzin' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV