Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? Marcel en Fadime over de kippen en de honden

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? Marcel en Fadime over de kippen en de honden

Vanavond in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? zien we Marcel en Fadime die bonje hebben over kippen. Althans Marcel irriteert zich nogal aan zijn buurvrouw en haar kippen. In Mr. Frank Visser doet uitspraak zagen we dat hij haar uitschold vanwege de geluidsoverlast. Hoe is het nu met deze twee buren? We zien het vanavond bij SBS6. Bekijk een fragment van de ruzie hieronder.

<em>Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?</em> Marcel en Fadime over de kippen en de honden Vanavond in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? zien we Marcel en Fadime die bonje hebben over kippen. Althans Marcel irriteert zich nogal aan zijn buurvrouw en haar kippen. In Mr. Frank Visser doet uitspraak zagen we dat hij haar uitschold vanwege de geluidsoverlast. Hoe is het nu met deze twee buren? We zien het vanavond bij SBS6. Bekijk een fragment van de ruzie hieronder. Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's