Zien: Sigrid Kaag denkt niet na over 'aftreden' na MeToo-affaire D66

Zien: Sigrid Kaag denkt niet na over 'aftreden' na MeToo-affaire D66

Vandaag in een gesprek met verslaggever Floor Bremer gaf Sigrid Kaag aan dat ze niet heeft overwogen om af te treden na de Me-Too-affaire in haar partij: "Dit is een uitzonderlijke casus. Ik heb hier niet doorgepakt en dat neem ik mezelf kwalijk." Aftreden wil ze niet. Tim Hofman, die aanstaande zondag als eerste gast te zien is in College Tour, vindt dat Kaag wel moet aftreden als zij op de hoogte was van de misstanden in haar partij.

Bekijk hieronder een fragment van de persconferentie (donderdag 21 april) met Sigrid Kaag over de MeToo-affaire in haar partij.

Zien: <em>Sigrid Kaag</em> denkt niet na over 'aftreden' na <em>MeToo-affaire</em> D66 Vandaag in een gesprek met verslaggever Floor Bremer gaf Sigrid Kaag aan dat ze niet heeft overwogen om af te treden na de Me-Too-affaire in haar partij: "Dit is een uitzonderlijke casus. Ik heb hier niet doorgepakt en dat neem ik mezelf kwalijk." Aftreden wil ze niet. Tim Hofman, die aanstaande zondag als eerste gast te zien is in College Tour, vindt dat Kaag wel moet aftreden als zij op de hoogte was van de misstanden in haar partij. Bekijk hieronder een fragment van de persconferentie (donderdag 21 april) met Sigrid Kaag over de MeToo-affaire in haar partij. Bekijk ook Zien: D66-lid Van Drimmelen legt werk neer na onthulling grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Sigrid Kaag biedt excuses aan na MeToo-affaire D66: "Ik had eerder moeten reageren" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Sigrid Kaag denkt niet na over 'aftreden' na MeToo-affaire D66


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sigrid Kaag denkt niet na over 'aftreden' na MeToo-affaire D66 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV