D66-leden in Op1 over statement Sigrid Kaag: 'Het is een eerste stap' (video)

D66-leden in Op1 over statement Sigrid Kaag: 'Het is een eerste stap' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

D66-leden in <em>Op1</em> over statement <em>Sigrid Kaag</em>: 'Het is een eerste stap' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sigrid Kaag zou een jaar geleden al geweten hebben van grensoverschrijdend gedrag binnen haar partij. Ze ging vandaag op een persconferentie diep door het stof voor het niet kunnen bieden van een veilige werkomgeving. Zijn de excuses voldoende voor ruim 700 leden die om opheldering vroegen in een open brief? D66-lid Daphnie Ploegstra zegt in Op1: 'Het is een eerste stap, deze persconferentie. Er is wat helderheid gekomen, maar ik denk dat er nog veel vragen leven bij leden.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
D66-leden in Op1 over statement Sigrid Kaag: 'Het is een eerste stap' (video)

Sigrid Kaag zou een jaar geleden al geweten hebben van grensoverschrijdend gedrag binnen haar partij. Ze ging vandaag op een persconferentie diep door het stof voor het niet kunnen bieden van een veilige werkomgeving. Zijn de excuses voldoende voor ruim 700 leden die om opheldering vroegen in een open brief? D66-lid Daphnie Ploegstra zegt in Op1: 'Het is een eerste stap, deze persconferentie. Er is wat helderheid gekomen, maar ik denk dat er nog veel vragen leven bij leden.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's