Zien: Glennis Grace spreekt fans toe over Jumbo-gevecht: 'Geen eerlijke kans gekregen'

Zien: Glennis Grace spreekt fans toe over Jumbo-gevecht: 'Geen eerlijke kans gekregen'

Glennis Grace heeft weer mogen optreden voor haar fans. Het is de eerste keer dat de zangeres weer op het podium staat sinds het supermarktgevecht eerder dit jaar. Ze sprak het publiek toe voor het optreden.

Lees verder onder de video.

Zien: Glennis Grace spreekt fans toe over <em>Jumbo-gevecht</em>: 'Geen eerlijke kans gekregen' Glennis Grace heeft weer mogen optreden voor haar fans. Het is de eerste keer dat de zangeres weer op het podium staat sinds het supermarktgevecht eerder dit jaar. Ze sprak het publiek toe voor het optreden. Lees verder onder de video. 'Vechtershart'De boodschap was van tevoren opgenomen. Glennis Grace zegt onder andere: 'Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd.' En: 'Ik heb een vechtershart, dat me ver heeft gebracht. (...) Ik heb geen eerlijke kans gekregen.' Met dat laatste doelt ze op de vele nare berichten die ze kreeg op social media. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Glennis Grace biedt excuses aan na geweldsincident bij Jumbo Bekijk deze video » Zien: Buurtbewoners geloven geen woord van spijtbetuiging Glennis Grace Bekijk deze video » Rob Goossens over Ladies of Soul na Jumbo-incident: "Stappen er wel makkelijk overheen" (video) Bekijk deze video » Glennis Grace weer op het podium na Jumbo-gevecht: 'Ik had al kaarten' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Statement Glennis Grace rare keuze, kans niet gepakt' Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Vechtershart'
De boodschap was van tevoren opgenomen. Glennis Grace zegt onder andere: 'Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd.' En: 'Ik heb een vechtershart, dat me ver heeft gebracht. (...) Ik heb geen eerlijke kans gekregen.' Met dat laatste doelt ze op de vele nare berichten die ze kreeg op social media.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Glennis Grace spreekt fans toe over Jumbo-gevecht: 'Geen eerlijke kans gekregen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV