Johan Derksen accepteert excuses Sigrid Kaag niet: "Zij heeft het laten escaleren"

Johan Derksen accepteert excuses Sigrid Kaag niet: "Zij heeft het laten escaleren"

Zoals we konden verwachten moet Johan Derksen niets hebben van de excuses van Sigrid Kaag voor haar handelen in de #MeToo-kwestie binnen D66. Sterker nog: volgens Derksen heeft Kaag "het laten escaleren" door het slachtoffer door te verwijzen naar anderen, en zelf niets met de berichten te doen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> accepteert excuses <em>Sigrid Kaag</em> niet: &quot;Zij heeft het laten escaleren&quot; Zoals we konden verwachten moet Johan Derksen niets hebben van de excuses van Sigrid Kaag voor haar handelen in de #MeToo-kwestie binnen D66. Sterker nog: volgens Derksen heeft Kaag "het laten escaleren" door het slachtoffer door te verwijzen naar anderen, en zelf niets met de berichten te doen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bizarre persconferentieBargast en politiek verslaggever Sam Hagens was aanwezig bij de persconferentie van Sigrid Kaag en noemt die "bizar". Volgens hem zijn er keer op keer fouten gemaakt door D66 en dat was te merken in de zaal. "De sfeer was gespannen. Het was ook één van de meest kritische persconferenties die ik heb meegemaakt," aldus Hagens. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bizarre persconferentie
Bargast en politiek verslaggever Sam Hagens was aanwezig bij de persconferentie van Sigrid Kaag en noemt die "bizar". Volgens hem zijn er keer op keer fouten gemaakt door D66 en dat was te merken in de zaal. "De sfeer was gespannen. Het was ook één van de meest kritische persconferenties die ik heb meegemaakt," aldus Hagens.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV