Mariëtte Hamer in Op1: 'Giga probleem bij onderzoek The Voice door wantrouwen' (video)

Mariëtte Hamer in Op1: 'Giga probleem bij onderzoek The Voice door wantrouwen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Na de schandalen bij onder andere The Voice en Ajax heeft het kabinet Mariëtte Hamer aangesteld als regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld. Ze was donderdag te gast bij Op1.

Lees verder onder de video.

Mariëtte Hamer in <em>Op1</em>: 'Giga probleem bij onderzoek <em>The Voice</em> door wantrouwen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Na de schandalen bij onder andere The Voice en Ajax heeft het kabinet Mariëtte Hamer aangesteld als regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld. Ze was donderdag te gast bij Op1. Lees verder onder de video. ProbleemEr moet bewustwording en een cultuurverandering gecreëerd worden, maar dat lijkt niet op alle fronten te slagen. Volgens Hamer is een goede afloop van het onderzoek naar de misstanden bij The Voice of Holland in gevaar door wantrouwen. 'Je hebt echt een giga probleem als de slachtoffers het onderzoek niet vertrouwen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending D66-leden in Op1 over statement Sigrid Kaag: 'Het is een eerste stap' (video) Bekijk deze video » Op1: man van oppositieleider Svetlana Tichanovskaja zit in gevangenis in Belarus Bekijk deze video » Zien: Svetlana Tichanovskaja ontwijkt vraag over NAVO-lidmaatschap Belarus, "volk kiest" Bekijk deze video » Op1: correspondent Iris de Graaf vertelt waarom Russen naar Georgië vluchten Bekijk deze video »
Talkshow :
Mariëtte Hamer in Op1: 'Giga probleem bij onderzoek The Voice door wantrouwen' (video)

Probleem
Er moet bewustwording en een cultuurverandering gecreëerd worden, maar dat lijkt niet op alle fronten te slagen. Volgens Hamer is een goede afloop van het onderzoek naar de misstanden bij The Voice of Holland in gevaar door wantrouwen. 'Je hebt echt een giga probleem als de slachtoffers het onderzoek niet vertrouwen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mariëtte Hamer in Op1: 'Giga probleem bij onderzoek The Voice door wantrouwen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV