Zien: Svetlana Tichanovskaja ontwijkt vraag over NAVO-lidmaatschap Belarus, "volk kiest"

Zien: Svetlana Tichanovskaja ontwijkt vraag over NAVO-lidmaatschap Belarus, "volk kiest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Svetlana Tichanovskaja</em> ontwijkt vraag over NAVO-lidmaatschap <em>Belarus</em>, &quot;volk kiest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Belarussische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja schoof donderdagavond aan bij Op1 om te praten over de situatie in Oost-Europa. Sven Kockelmann wilde van Tichanovskaja weten of zij vindt dat Belarus zich, indien de mogelijkheid zich voordoet, moet aansluiten bij de NAVO. Als een echte politica ontwijkt Tichanovskaja de vraag; ze vindt dat het volk moet beslissen. Toch bespeurt ze een duidelijke tendens van Belarussische inwoners die meer aansluiting zoeken bij het Westen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Svetlana Tichanovskaja ontwijkt vraag over NAVO-lidmaatschap Belarus, "volk kiest"

De Belarussische oppositieleider Svetlana Tichanovskaja schoof donderdagavond aan bij Op1 om te praten over de situatie in Oost-Europa. Sven Kockelmann wilde van Tichanovskaja weten of zij vindt dat Belarus zich, indien de mogelijkheid zich voordoet, moet aansluiten bij de NAVO. Als een echte politica ontwijkt Tichanovskaja de vraag; ze vindt dat het volk moet beslissen. Toch bespeurt ze een duidelijke tendens van Belarussische inwoners die meer aansluiting zoeken bij het Westen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV