Zien: Ad Visser heeft niets door als Penney de Jager bij Jinek achter hem staat

Zien: Ad Visser heeft niets door als Penney de Jager bij Jinek achter hem staat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Ad Visser</em> heeft niets door als Penney de Jager bij <em>Jinek</em> achter hem staat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Ad Visser, de legendarische presentator van muziekprogramma Toppop, viert op donderdag 28 april zijn 75ste verjaardag. Hij komt vertellen over zijn tijd bij het programma in Jinek, en uiteraard komt ook de bijzondere samenwerking met danseres Penney de Jager ter sprake. Visser heeft helemaal niets door als De Jager plotseling achter hem staat met een grote bos bloemen, een verrassing van de redactie van Jinek. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Ad Visser heeft niets door als Penney de Jager bij Jinek achter hem staat

Ad Visser, de legendarische presentator van muziekprogramma Toppop, viert op donderdag 28 april zijn 75ste verjaardag. Hij komt vertellen over zijn tijd bij het programma in Jinek, en uiteraard komt ook de bijzondere samenwerking met danseres Penney de Jager ter sprake. Visser heeft helemaal niets door als De Jager plotseling achter hem staat met een grote bos bloemen, een verrassing van de redactie van Jinek.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV