LuckyTV: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt

LuckyTV: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Uiteraard kan ook LuckyTV niet voorbijgaan aan de excuses die Sigrid Kaag donderdag maakte tijdens een persconferentie. Ze ging in op de #MeToo-kwestie binnen D66, die te laks is behandeld door de partijtop. LuckyTV maakt er een bizarre persconferentie van, waarbij Kaag alleen haar eigen vragen beantwoordt met "ja" en "nee". Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Wendy en Sonja mogen blijven van boer Rob na stelen van een ton Bekijk deze video » LuckyTV: Jan Paternotte aangepakt door journalisten, "je zit fucking tegen mij te liegen" Bekijk deze video » LuckyTV: Frans van Drimmelen gaat als mascotte aan de slag bij FC Antwerp Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt

Uiteraard kan ook LuckyTV niet voorbijgaan aan de excuses die Sigrid Kaag donderdag maakte tijdens een persconferentie. Ze ging in op de #MeToo-kwestie binnen D66, die te laks is behandeld door de partijtop. LuckyTV maakt er een bizarre persconferentie van, waarbij Kaag alleen haar eigen vragen beantwoordt met "ja" en "nee".

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Sigrid Kaag geeft bizarre persconferentie waarin ze eigen vragen beantwoordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV