Vrijdag in laatste aflevering Het jaar van Fortuyn: Fortuyn wil Herben als minister

Vrijdag in laatste aflevering Het jaar van Fortuyn: Fortuyn wil Herben als minister

Vrijdag kun je kijken naar alweer het laatste deel van Het jaar van Fortuyn. In deze aflevering is te zien hoe Pim Fortuyn naar het Mediapark vertrekt. Hij praat nog even met Mat Herben, de LPF-leider laat weten dat hij hem wel ziet zitten op een ministerspost.

Bekijk de beelden van Het jaar van Fortuyn hieronder.

Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in laatste aflevering <em>Het jaar van Fortuyn</em>: Fortuyn wil Herben als minister Vrijdag kun je kijken naar alweer het laatste deel van Het jaar van Fortuyn. In deze aflevering is te zien hoe Pim Fortuyn naar het Mediapark vertrekt. Hij praat nog even met Mat Herben, de LPF-leider laat weten dat hij hem wel ziet zitten op een ministerspost. Bekijk de beelden van Het jaar van Fortuyn hieronder. Het jaar van Fortuyn is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het jaar van Fortuyn terugkijken bij Gids.tv. Het jaar van Fortuyn: Pim Fortuyn besluit eigen politieke partij op te richten Bekijk deze video » Het jaar van Fortuyn: zo reageert Ad Melkert op roddel over zijn SM-kelders Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in laatste aflevering Het jaar van Fortuyn: Fortuyn wil Herben als minister of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV