Mart Hoogkamer in Ahoy is zaterdag te zien op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Mart Hoogkamer in Ahoy is zaterdag te zien op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Mart Hoogkamer draait al een tijdje mee in de muziekwereld, maar zijn carrière is pas echt in een stroomversnelling terechtgekomen door zijn hit Ik Ga Zwemmen. De volkszanger heeft opgetreden met zijn eigen show in Ahoy, dit concert is door camera’s vastgelegd en kun je zaterdag vanuit je luie stoel voor de tv bekijken.

Bekijk hieronder een fragment van Mart Hoogkamer in Ahoy.

De concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy is zaterdag 23 april om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert Mart Hoogkamer in Ahoy terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mart Hoogkamer in Ahoy</em> is zaterdag te zien op NPO 3: bekijk de eerste beelden Mart Hoogkamer draait al een tijdje mee in de muziekwereld, maar zijn carrière is pas echt in een stroomversnelling terechtgekomen door zijn hit Ik Ga Zwemmen. De volkszanger heeft opgetreden met zijn eigen show in Ahoy, dit concert is door camera’s vastgelegd en kun je zaterdag vanuit je luie stoel voor de tv bekijken. Bekijk hieronder een fragment van Mart Hoogkamer in Ahoy. De concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy is zaterdag 23 april om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert Mart Hoogkamer in Ahoy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's