Willem-Alexander en Máxima openen Koningsspelen 2022: kinderen krijgen boks

Willem-Alexander en Máxima openen Koningsspelen 2022: kinderen krijgen boks

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdag traditiegetrouw de Koningsspelen geopend. Ze deden zelf ook even mee met de kinderen met de sportieve activiteiten, zo ging de koning onder meer aan de slag met pijl en boog. De kinderen waren erg enthousiast over het koninklijke bezoek. “Ik kan opscheppen: ik heb de enige koning en koningin een boks gegeven.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Willem-Alexander en Máxima openen <em>Koningsspelen 2022</em>: kinderen krijgen boks Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdag traditiegetrouw de Koningsspelen geopend. Ze deden zelf ook even mee met de kinderen met de sportieve activiteiten, zo ging de koning onder meer aan de slag met pijl en boog. De kinderen waren erg enthousiast over het koninklijke bezoek. “Ik kan opscheppen: ik heb de enige koning en koningin een boks gegeven.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: Koningsspelen 2022 geopend door Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video » Koningin Máxima: 'Zo vaak sport ik per week' (Koningsspelen 2022) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV