Jan Rot (64) overleden: bekijk zijn optreden met Hallelujah bij Matthijs Gaat Door

Jan Rot (64) overleden: bekijk zijn optreden met Hallelujah bij Matthijs Gaat Door

Jan Rot is vrijdag overleden, zo is bekendgemaakt via zijn Instagrampagina. De zanger en schrijver was al langere tijd ernstig ziek, hij is 64 jaar geworden.

Rot nog veel in de media
“Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie, zonder uitvaart”, zo is te lezen op zijn social media-kanaal. Rot was de laatste tijd nog regelmatig op tv te zien, hij maakte onder meer veel indruk bij Matthijs Gaat Door met zijn Nederlandse vertaling van Hallelujah van Leonard Cohen.

Bekijk het optreden van Jan Rot in de video hieronder.

<em>Jan Rot</em> (64) overleden: bekijk zijn optreden met <em>Hallelujah</em> bij <em>Matthijs Gaat Door</em> Jan Rot is vrijdag overleden, zo is bekendgemaakt via zijn Instagrampagina. De zanger en schrijver was al langere tijd ernstig ziek, hij is 64 jaar geworden. Rot nog veel in de media“Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie, zonder uitvaart”, zo is te lezen op zijn social media-kanaal. Rot was de laatste tijd nog regelmatig op tv te zien, hij maakte onder meer veel indruk bij Matthijs Gaat Door met zijn Nederlandse vertaling van Hallelujah van Leonard Cohen. Bekijk het optreden van Jan Rot in de video hieronder. Jan Rot maakt bekend dat hij nog maar een paar weken te leven heeft (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Jan Rot (64) overleden: bekijk zijn optreden met Hallelujah bij Matthijs Gaat Door

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV