De Alleskunner VIPS: BN'ers schieten kippen omver met elastiekjes

De Alleskunner VIPS: BN'ers schieten kippen omver met elastiekjes

In De Alleskunner VIPS komt er vanavond weer een bijzondere opdracht voorbij. Deze keer zijn kartonnen kippen het slachtoffer. De bekende Nederlanders moeten met elastieken deze kippetjes omver schieten, en dat blijkt nog een lastige klus te zijn…

Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder

De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner VIPS</em>: BN'ers schieten kippen omver met elastiekjes In De Alleskunner VIPS komt er vanavond weer een bijzondere opdracht voorbij. Deze keer zijn kartonnen kippen het slachtoffer. De bekende Nederlanders moeten met elastieken deze kippetjes omver schieten, en dat blijkt nog een lastige klus te zijn… Bekijk de beelden van De Alleskunner VIPS hieronder De Alleskunner VIPS is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Robin durft met hoofd niet in aquarium (De Alleskunner VIPS): ‘Dan raak ik in paniek’ Bekijk deze video » Johan Derksen deed vanuit huis mee aan De Alleskunner: "104 wasknijpers op m'n lul" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV