Maandag is de finale van Hunted Into The Wild: bekijk de eerste beelden

Maandag is de finale van Hunted Into The Wild: bekijk de eerste beelden

Maandag is het alweer tijd voor de grote finale van Hunted Into The Wild. Het is de grote vraag of de laatste overgebleven voortvluchtigen tot het einde uit handen van de hunters weten te blijven. Ze moeten nog even zien te overleven in de wildernis, de hunters doen er alles aan om ze te pakken te krijgen…

Bekijk de beelden van de finale van Hunted Into The Wild hieronder.

Hunted Into The Wild is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted Into The Wild terugkijken bij Gids.tv.

Maandag is de finale van <em>Hunted Into The Wild</em>: bekijk de eerste beelden Maandag is het alweer tijd voor de grote finale van Hunted Into The Wild. Het is de grote vraag of de laatste overgebleven voortvluchtigen tot het einde uit handen van de hunters weten te blijven. Ze moeten nog even zien te overleven in de wildernis, de hunters doen er alles aan om ze te pakken te krijgen… Bekijk de beelden van de finale van Hunted Into The Wild hieronder. Hunted Into The Wild is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted Into The Wild terugkijken bij Gids.tv. Maandag in After the Hunt: BN’ers praten na over finale Hunted VIPS Bekijk deze video » Hunted Into The Wild: hunters vinden sporen van voortvluchtigen bij safe camp Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV