Zanger Jan Rot overleden aan gevolgen darmkanker: Bekijk zijn hoogtepunten

Zanger Jan Rot overleden aan gevolgen darmkanker: Bekijk zijn hoogtepunten

Vrijdag 22 april 2022 om 18:44

Zanger, componist en schrijven Jan Rot is overleden, zo is bekendgemaakt via zijn socialmedia. Hij werd vooral bekend door zijn vertalingen van bekende nummers, zoals 'Angie' van The Rolling Stones. Rot is 64 jaar geworden, hij had uitgezaaide darmkanker.

Tekst gaat verder onder de video.

Zanger <em>Jan Rot overleden</em> aan gevolgen <em>darmkanker</em>: Bekijk zijn hoogtepunten Zanger, componist en schrijven Jan Rot is overleden, zo is bekendgemaakt via zijn socialmedia. Hij werd vooral bekend door zijn vertalingen van bekende nummers, zoals 'Angie' van The Rolling Stones. Rot is 64 jaar geworden, hij had uitgezaaide darmkanker. Tekst gaat verder onder de video. Jan Rot"Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie, zonder uitvaart”, zo is te lezen op zijn social media-kanaal." Rot maakte in augustus 2021 bekend dat hij uitgezaaide kanker had. Deze maand liet de muzikant weten dat hij nog maar een paar weken te leven had Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Laatste concert van Jan Rot, 1 april in Het Diekhuus: bekijk de beelden Bekijk deze video » Video: premier Mark Rutte staat stil bij het overlijden van ‘veelzijdige’ Jan Rot Bekijk deze video »
TV :
Zanger Jan Rot overleden aan gevolgen darmkanker: Bekijk zijn hoogtepunten

Jan Rot
"Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie, zonder uitvaart”, zo is te lezen op zijn social media-kanaal." Rot maakte in augustus 2021 bekend dat hij uitgezaaide kanker had. Deze maand liet de muzikant weten dat hij nog maar een paar weken te leven had

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's