RTL Boulevard gemist? 'Nieuw album Anouk persoonlijk en intiem' (video)

RTL Boulevard gemist? 'Nieuw album Anouk persoonlijk en intiem' (video)

<em>RTL Boulevard</em> gemist? 'Nieuw album <em>Anouk</em> persoonlijk en intiem' (video) Op haar 22e brak zangeres Anouk door en nu ,25 jaar later, is de Haagse niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Haar laatste album kwam alweer vier jaar geleden uit en dus werd het wel weer tijd voor een nieuwe. Vandaag is het zover: alweer het 13e album van Anouk is uitgekomen. Trails of Fails heet het en het is, zoals we van haar gewend zijn, weer compleet anders dan de muziek die ze hiervoor gemaakt heeft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
RTL Boulevard gemist? 'Nieuw album Anouk persoonlijk en intiem' (video)

Op haar 22e brak zangeres Anouk door en nu ,25 jaar later, is de Haagse niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Haar laatste album kwam alweer vier jaar geleden uit en dus werd het wel weer tijd voor een nieuwe. Vandaag is het zover: alweer het 13e album van Anouk is uitgekomen. Trails of Fails heet het en het is, zoals we van haar gewend zijn, weer compleet anders dan de muziek die ze hiervoor gemaakt heeft.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's