Zien: Prins Harry gespot in een pub in Den Haag (RTL Boulevard)

Zien: Prins Harry gespot in een pub in Den Haag (RTL Boulevard)

Zien: <em>Prins Harry</em> gespot in een pub in Den Haag (<em>RTL Boulevard</em>) Koning Willem-Alexander had vrijdag een bijzonder sportieve en drukke dag. Vanmorgen trapte hij weer af bij De Koningsspelen en vanmiddag bezocht hij de finale van het rolstoelbasketbal van de Invictus Games. Ook een koninklijk onderonsje met Prins Harry kon natuurlijk niet ontbreken. En diezelfde Harry is overigens ook nog gespot in een pub in Den Haag. Je zag het in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Zien: Prins Harry gespot in een pub in Den Haag (RTL Boulevard)

Koning Willem-Alexander had vrijdag een bijzonder sportieve en drukke dag. Vanmorgen trapte hij weer af bij De Koningsspelen en vanmiddag bezocht hij de finale van het rolstoelbasketbal van de Invictus Games. Ook een koninklijk onderonsje met Prins Harry kon natuurlijk niet ontbreken. En diezelfde Harry is overigens ook nog gespot in een pub in Den Haag. Je zag het in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's