Zien: Ron Fresen dankt kijkers en NOS-collega's tijdens laatste NOS Journaal (video)

Zien: Ron Fresen dankt kijkers en NOS-collega's tijdens laatste NOS Journaal (video)

Ron Fresen heeft vandaag afscheid genomen van het NOS Journaal. In zijn allerlaatste item dankte hij het publiek en de collega's van de NOS.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Ron Fresen</em> dankt kijkers en NOS-collega's tijdens laatste <em>NOS Journaal</em> (video) Bekijk ook Achter de schermen: applaus voor Ron Fresen na laatste NOS Journaal (video) Bekijk deze video » Ron Fresen heeft vandaag afscheid genomen van het NOS Journaal. In zijn allerlaatste item dankte hij het publiek en de collega's van de NOS. Lees verder onder de video. ZiekteDe 63-jarige verslaggever liet in oktober weten dat hij prostaatkanker heeft en daarom stopt met zijn werk voor de NOS. Hij werkte sinds 2004 bij het NOS Journaal. Fresen wordt vanaf 1 mei als vaste politiek duider van het NOS Journaal opgevolgd door Xander van der Wulp. Bekijk de video van het NOS Journaal hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Ron Fresen over ziekte: "Mark Rutte was de enige die iets doorhad" Bekijk deze video » Ron Fresen over video Thierry Baudet: "Soms moet je dingen juist niet laten zien" (video) Bekijk deze video » Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!" Bekijk deze video » Ron Fresen bij Tijd voor MAX: "Je ziet niets aan mij en ik heb nergens last van" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Ron Fresen dankt kijkers en NOS-collega's tijdens laatste NOS Journaal (video)

Ziekte
De 63-jarige verslaggever liet in oktober weten dat hij prostaatkanker heeft en daarom stopt met zijn werk voor de NOS. Hij werkte sinds 2004 bij het NOS Journaal. Fresen wordt vanaf 1 mei als vaste politiek duider van het NOS Journaal opgevolgd door Xander van der Wulp.

Bekijk de video van het NOS Journaal hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV