Achter de schermen: applaus voor Ron Fresen na laatste NOS Journaal (video)

Achter de schermen: applaus voor Ron Fresen na laatste NOS Journaal (video)

Ron Fresen neemt afscheid van het NOS Journaal, waar hij sinds 2004 te zien was. In het Achtuurjournaal van vrijdag was Fresen voor het laatst te zien. Hieronder zie je hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Lees verder onder de video.

Achter de schermen: applaus voor Ron Fresen na laatste <em>NOS Journaal</em> (video) Ron Fresen neemt afscheid van het NOS Journaal, waar hij sinds 2004 te zien was. In het Achtuurjournaal van vrijdag was Fresen voor het laatst te zien. Hieronder zie je hoe het er achter de schermen aan toe ging. Lees verder onder de video. DankwoordAan het einde van het NOS Journaal dankte Fresen de kijkers en zijn collega's bij de NOS. Eind vorig jaar werd bekend dat de politiek duider zou stoppen met werken, mede omdat hij aan prostaatkanker lijdt. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Ron Fresen over ziekte: "Mark Rutte was de enige die iets doorhad" Bekijk deze video » Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!" Bekijk deze video » Ron Fresen bij Tijd voor MAX: "Je ziet niets aan mij en ik heb nergens last van" Bekijk deze video » Zien: Ron Fresen dankt kijkers en NOS-collega's tijdens laatste NOS Journaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Achter de schermen: applaus voor Ron Fresen na laatste NOS Journaal (video)

Dankwoord
Aan het einde van het NOS Journaal dankte Fresen de kijkers en zijn collega's bij de NOS. Eind vorig jaar werd bekend dat de politiek duider zou stoppen met werken, mede omdat hij aan prostaatkanker lijdt.

Bekijk de video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV