Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2022

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2022

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Emilia-Romagna</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. Max Verstappen heeft de kwalificatie voor de sprint race van de GP van Emilia-Romagna gewonnen. De Nederlander was in Imola iets meer dan zeven honderdste sneller dan Ferrari-coureur Charles Leclerc. De kwalificatie werd geteisterd door ongelukken: De wagen van Alexander Albon vatte vlam, Sainz (Ferrari) parkeerde zijn auto in de muur en bij Q3 regende het hard en zette Bottas de auto tegen de muur. Bekijk de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Emilia-Romagna 2022 hierboven.
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2022

Werkt de video hierboven niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Max Verstappen heeft de kwalificatie voor de sprint race van de GP van Emilia-Romagna gewonnen. De Nederlander was in Imola iets meer dan zeven honderdste sneller dan Ferrari-coureur Charles Leclerc.

De kwalificatie werd geteisterd door ongelukken: De wagen van Alexander Albon vatte vlam, Sainz (Ferrari) parkeerde zijn auto in de muur en bij Q3 regende het hard en zette Bottas de auto tegen de muur.

Bekijk de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Emilia-Romagna 2022 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's