Catherine Keyl in Op1 over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek'

Catherine Keyl in Op1 over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Catherine Keyl in <em>Op1</em> over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bij D66 werd fout op fout gestapeld rond het grensoverschrijdend gedrag binnen de partij, met meest opmerkelijke moment de persconferentie van donderdag. Het persmoment mondde uit in een enorma chaos. Catherine Keyl in Op1: 'Ik dacht dat wanneer vrouwen aan de macht zouden komen, het allemaal anders zou worden, maar er verandert geen bal.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Stefan de Vries in Op1: 'Verkiezingswinst Marine Le Pen betekent einde EU (video) Bekijk deze video » Frits Spits over overlijden Jan Rot: "Zat te trillen op mijn stoel" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: "Ik denk dat Amalia er vanaf ziet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Catherine Keyl in Op1 over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek'

Bij D66 werd fout op fout gestapeld rond het grensoverschrijdend gedrag binnen de partij, met meest opmerkelijke moment de persconferentie van donderdag. Het persmoment mondde uit in een enorma chaos. Catherine Keyl in Op1: 'Ik dacht dat wanneer vrouwen aan de macht zouden komen, het allemaal anders zou worden, maar er verandert geen bal.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Catherine Keyl in Op1 over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV