Vandaag Inside gemist? Johan Derksen over Sigrid Kaag: "Ze is te licht bevonden"

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen over Sigrid Kaag: "Ze is te licht bevonden"

Johan Derksen staat natuurlijk niet bekend als de grootste fan van D66-leider Sigrid Kaag en ook nu heeft 'De Snor' weer geen goed woord over voor de "elitaire" minister van Financiën.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Johan Derksen over <em>Sigrid Kaag</em>: &quot;Ze is te licht bevonden&quot; Johan Derksen staat natuurlijk niet bekend als de grootste fan van D66-leider Sigrid Kaag en ook nu heeft 'De Snor' weer geen goed woord over voor de "elitaire" minister van Financiën. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Licht bevondenVolgens Derksen, die citeert uit een column, kan Kaag niet anders dan een stap terug doen: "Ze is nu wel veel te licht bevonden met al haar bla bla bla verhalen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Licht bevonden
Volgens Derksen, die citeert uit een column, kan Kaag niet anders dan een stap terug doen: "Ze is nu wel veel te licht bevonden met al haar bla bla bla verhalen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's