Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: statig pand in Frankrijk

Ik vertrek: statig pand in Frankrijk Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met Erik (50), vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand in Frankrijk op de kop hebben getikt. Lap grondErik en Brigitte zijn dol op het Franse leven en bij het zien van een prachtig pand uit 1900 in Chancelade met een enorme lap grond sloegen ze toe. Met een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Brigitte ziet nog wel wat beren op de weg, maar ondertussen maakt Erik zich totaal geen zorgen. Hij krijgt zelfs Franse les van zijn moeder. VerbouwingMaar dan blijkt de verbouwing moeilijker en groter dan verwacht. Erik en Brigitte klussen iedere dag twaalf uur en gunnen zichzelf geen moment rust. Na een half jaar lopen de twee op hun tandvlees en het eind is nog lang niet in zicht. Als Erik dan ook nog gordelroos krijgt, is de koek op; maar opgeven is geen optie... :[broadcast:videos](ids:"442892,440682" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met Erik (50), vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand in Frankrijk op de kop hebben getikt.

Lap grond
Erik en Brigitte zijn dol op het Franse leven en bij het zien van een prachtig pand uit 1900 in Chancelade met een enorme lap grond sloegen ze toe. Met een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Brigitte ziet nog wel wat beren op de weg, maar ondertussen maakt Erik zich totaal geen zorgen. Hij krijgt zelfs Franse les van zijn moeder.

Verbouwing
Maar dan blijkt de verbouwing moeilijker en groter dan verwacht. Erik en Brigitte klussen iedere dag twaalf uur en gunnen zichzelf geen moment rust. Na een half jaar lopen de twee op hun tandvlees en het eind is nog lang niet in zicht. Als Erik dan ook nog gordelroos krijgt, is de koek op; maar opgeven is geen optie...

:[broadcast:videos](ids:"442892,440682" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV