Johan wil Estevana Polman bij Vandaag Inside: "Echt een topwijf"

Johan wil Estevana Polman bij Vandaag Inside: "Echt een topwijf"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan wil <em>Estevana Polman</em> bij <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Echt een topwijf&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen wil Estevana Polman graag aan tafel bij Vandaag Inside. De handbalster en partner van Rafael van der Vaart is populair bij Derksen: "Het is echt een topwijf!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen wil Estevana Polman graag aan tafel bij Vandaag Inside. De handbalster en partner van Rafael van der Vaart is populair bij Derksen: "Het is echt een topwijf!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's