Op1 gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: "Ik denk dat Amalia er vanaf ziet"

Op1 gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: "Ik denk dat Amalia er vanaf ziet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: &quot;Ik denk dat <em>Amalia</em> er vanaf ziet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Dieuwertje Blok maakt binnenkort een documentaire over het leven van Koningin Wilhelmina. Volgens Blok was dat heftiger dan ze dacht, waarna ze ook kijkt naar kroonprinses Amalia: "Ik denk bijna dat als ze dit ziet, dat ze er dan vanaf ziet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Catherine Keyl in Op1 over Sigrid Kaag: 'Er is geen bal veranderd in de politiek' Bekijk deze video » Stefan de Vries in Op1: 'Verkiezingswinst Marine Le Pen betekent einde EU (video) Bekijk deze video » Frits Spits over overlijden Jan Rot: "Zat te trillen op mijn stoel" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: "Ik denk dat Amalia er vanaf ziet"

Dieuwertje Blok maakt binnenkort een documentaire over het leven van Koningin Wilhelmina. Volgens Blok was dat heftiger dan ze dacht, waarna ze ook kijkt naar kroonprinses Amalia: "Ik denk bijna dat als ze dit ziet, dat ze er dan vanaf ziet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dieuwertje Blok over Wilhelmina: "Ik denk dat Amalia er vanaf ziet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV