Jinek: Anouk wil dolgraag trouwen tijdens haar concert op Malieveld

Jinek: Anouk wil dolgraag trouwen tijdens haar concert op Malieveld

Vrijdagavond was Anouk te gast bij Jinek. Na een uitgebreid gesprek over de zaken rondom de Voice of Holland was er ook ruimte voor hele leuke dingen, bijvoorbeeld een bruiloft. Anouk wil namelijk trouwen!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Anouk wil dolgraag trouwen tijdens haar concert op <em>Malieveld</em> Vrijdagavond was Anouk te gast bij Jinek. Na een uitgebreid gesprek over de zaken rondom de Voice of Holland was er ook ruimte voor hele leuke dingen, bijvoorbeeld een bruiloft. Anouk wil namelijk trouwen! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 22 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Normale plekZe is zo trots op haar Dominique dat ze graag tijdens het concert op het Malieveld wil gaan trouwen. Dat stuit op ongeloof en leuke reacties aan tafel: "Wat waanzinnig! Maar dan komen wij allemaal! De gemeenten moeten er nog uit komen of dit een normale plek is." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Anouk wil dolgraag trouwen tijdens haar concert op Malieveld

Normale plek
Ze is zo trots op haar Dominique dat ze graag tijdens het concert op het Malieveld wil gaan trouwen. Dat stuit op ongeloof en leuke reacties aan tafel: "Wat waanzinnig! Maar dan komen wij allemaal! De gemeenten moeten er nog uit komen of dit een normale plek is."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's