Zien: Complete chaos op Schiphol vanwege staking KLM-grondpersoneel

Zien: Complete chaos op Schiphol vanwege staking KLM-grondpersoneel

Schiphol roept om niet meer naar de luchthaven te komen. Vanwege de staking van het KLM-grondpersoneel is het daar te druk geworden. Doordat vluchten vertraagd raakten of zelfs geannuleerd werden, liepen de vertrekhallen zo vol dat de luchthaven zelfs moest worden gesloten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Complete chaos op <em>Schiphol</em> vanwege staking <em>KLM-grondpersoneel</em> Schiphol roept om niet meer naar de luchthaven te komen. Vanwege de staking van het KLM-grondpersoneel is het daar te druk geworden. Doordat vluchten vertraagd raakten of zelfs geannuleerd werden, liepen de vertrekhallen zo vol dat de luchthaven zelfs moest worden gesloten. Tekst gaat verder onder de video. Chaos vanwege stakingOp socialmedia klagen mensen over de drukte op Schiphol. Mensen laten weten lang te moeten wachten voor het inchecken van hun bagage, maar ook voor het ophalen ervan bij aankomst in Nederland. De staking is niet door de vakbond georganiseerd, het gaat om een zogenoemde wilde staking. Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Meivakantie en personeelstekort zorgt voor drukte op Schiphol (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chaos vanwege staking
Op socialmedia klagen mensen over de drukte op Schiphol. Mensen laten weten lang te moeten wachten voor het inchecken van hun bagage, maar ook voor het ophalen ervan bij aankomst in Nederland. De staking is niet door de vakbond georganiseerd, het gaat om een zogenoemde wilde staking.

Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's