Zien: Documentaire herstel André Hazes dit jaar nog te zien op Videoland

Zien: Documentaire herstel André Hazes dit jaar nog te zien op Videoland

Het is André Hazes jr. gelukt om zijn documentaire te verkopen aan RTL. De in eigen beheer gemaakte film zal dit jaar nog te zien zijn op Videoland, net als de documentaire over Akwasi.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Documentaire</em> herstel <em>André Hazes</em> dit jaar nog te zien op <em>Videoland</em> Het is André Hazes jr. gelukt om zijn documentaire te verkopen aan RTL. De in eigen beheer gemaakte film zal dit jaar nog te zien zijn op Videoland, net als de documentaire over Akwasi. Tekst gaat verder onder de video. Documentaire André HazesHet is al langer bekend dat André Hazes jr. werkt aan een documentaire over zijn herstel. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer meldde eerder al dat Hazes zijn project wilde verkopen aan Videoland. Dat is gelukt. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Rachel Hazes wil niet dat André en Monique weer samen komen' Bekijk deze video » Zien: Dit is waarom André Hazes en Monique Westenberg in Amerika zijn Bekijk deze video »
Amusement :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Documentaire André Hazes
Het is al langer bekend dat André Hazes jr. werkt aan een documentaire over zijn herstel. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer meldde eerder al dat Hazes zijn project wilde verkopen aan Videoland. Dat is gelukt.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Documentaire herstel André Hazes dit jaar nog te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV