Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk

Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk

Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik vertrek</em>: Erik en Brigitte kopen statig pand in <em>Frankrijk</em> Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt. Tekst gaat verder onder de video. VerbouwingMet een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Brigitte ziet nog wel wat beren op de weg, maar ondertussen maakt Erik zich totaal geen zorgen. Na een half jaar lopen de twee op hun tandvlees en het eind is nog lang niet in zicht. Als Erik dan ook nog gordelroos krijgt, is de koek op; maar opgeven is geen optie. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik Vertrek: Estée en Taïf emigreren naar de Dominicaanse Republiek Bekijk deze video » Ik Vertrek: Jolanda en Peter kopen oude bisschopwoning in Griekenland Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk

Verbouwing
Met een slordige 100.000 euro willen ze vier luxe gastenkamers realiseren. Brigitte ziet nog wel wat beren op de weg, maar ondertussen maakt Erik zich totaal geen zorgen. Na een half jaar lopen de twee op hun tandvlees en het eind is nog lang niet in zicht. Als Erik dan ook nog gordelroos krijgt, is de koek op; maar opgeven is geen optie.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV