Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom

Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom

Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: <em>Charly Luske</em> en <em>Tanja Jess</em> worstelen in escaperoom Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's