Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom

Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom

Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: <em>Charly Luske</em> en <em>Tanja Jess</em> worstelen in escaperoom Gisteren was op SBS6 een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen te zien. Deze week probeerden Tanja Jess en Charly Luske en Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn te ontsnappen uit de uitdagende escaperoom. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland in Code van Coppens: "Oh Britt, straks breek ik mijn nek" Bekijk deze video » Code van Coppens: Katja Schuurman opgewonden door ‘sexy’ veiligheidsinstructies Bekijk deze video » Code van Coppens: hakt Sanne Wallis de Vries de kop van Thomas Cammaert eraf? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV