Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de spraakmakende aflevering van afgelopen zondag - waarin boer Rob eerste zoenen uitdeelde en boer Hans iemand zag vertrekken - staat ons vanavond in Boer zoekt vrouw opnieuw spanning en sensatie te wachten. Hans en Jouke maken namelijk hun keuze. AnnetteBij Hans lijkt dat niet zo moeilijk, want nu Dinie is vertrokken blijft hij alleen achter met Annette. De grote vraag is echter of hij ook écht met haar verder wil - en zij met hem. Bij boer Jouke is het wél lastig, want hij laat Karlijn en Lotte allebei weten dat hij ze leuk vindt. Ze weten niet wie hij gaat kiezen; wat dat betreft is Jouke lastig te peilen. ZenuwenOok bij de andere boeren naderen de keuzemomenten. Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen, bij zowel de boeren als de logés. Boerin Janine en Christiaan zijn beiden terughoudend en om dat te doorbreken hebben ze afgesproken elkaar meer op te zoeken. Bij boer Rob zit de sfeer er alweer goed in en wordt er gedanst in de keuken. :[broadcast:videos](ids:"443358,443229" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Na de spraakmakende aflevering van afgelopen zondag - waarin boer Rob eerste zoenen uitdeelde en boer Hans iemand zag vertrekken - staat ons vanavond in Boer zoekt vrouw opnieuw spanning en sensatie te wachten. Hans en Jouke maken namelijk hun keuze.

Annette
Bij Hans lijkt dat niet zo moeilijk, want nu Dinie is vertrokken blijft hij alleen achter met Annette. De grote vraag is echter of hij ook écht met haar verder wil - en zij met hem. Bij boer Jouke is het wél lastig, want hij laat Karlijn en Lotte allebei weten dat hij ze leuk vindt. Ze weten niet wie hij gaat kiezen; wat dat betreft is Jouke lastig te peilen.

Zenuwen
Ook bij de andere boeren naderen de keuzemomenten. Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen, bij zowel de boeren als de logés. Boerin Janine en Christiaan zijn beiden terughoudend en om dat te doorbreken hebben ze afgesproken elkaar meer op te zoeken. Bij boer Rob zit de sfeer er alweer goed in en wordt er gedanst in de keuken.

:[broadcast:videos](ids:"443358,443229" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV