Live stream Luik-Bastenaken-Luik 2022 (zondag 24 april)

Live stream Luik-Bastenaken-Luik 2022 (zondag 24 april)

Kijk zondag 24 april vanaf 11.30 uur LIVE naar Luik-Bastenaken-Luik via de livestream hierboven.

Het voorjaar is in wielertermen alweer bijna voorbij: de laatste klassieker wordt zondag (24 april) alweer verreden. Het is tijd voor Luik-Bastenaken-Luik. Zowel de mannen als de vrouwen zijn te zien op tv en online, waaronder bij bovenstaande livestream.

Luik-Bastenaken-Luik 2022 is op zondag 24 april te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén, Canvas, discovery+, NOS.nl en bovenstaande livestream.

Live stream <em>Luik-Bastenaken-Luik</em> 2022 (zondag 24 april) Kijk zondag 24 april vanaf 11.30 uur LIVE naar Luik-Bastenaken-Luik via de livestream hierboven. Het voorjaar is in wielertermen alweer bijna voorbij: de laatste klassieker wordt zondag (24 april) alweer verreden. Het is tijd voor Luik-Bastenaken-Luik. Zowel de mannen als de vrouwen zijn te zien op tv en online, waaronder bij bovenstaande livestream. Luik-Bastenaken-Luik 2022 is op zondag 24 april te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén, Canvas, discovery+, NOS.nl en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting Parijs-Roubaix 2022: Dylan van Baarle wint Bekijk deze video » Johan Derksen genoot van Parijs-Roubaix: "Ik heb ademloos zitten kijken" Bekijk deze video »
Live :
Live stream Luik-Bastenaken-Luik 2022 (zondag 24 april)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV