Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman

Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman

Gisteren zagen we in Ik vertrek Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt. Bekijk een fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em>: Erik heeft een goede klik met de klusjesman Gisteren zagen we in Ik vertrek Erik, vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand uit 1900 in Frankrijk op de kop hebben getikt. Bekijk een fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. GrapjesHoewel het klussen zwaarder is dan gedacht, blijft er ruimte voor grapjes en onderonsjes. De bijlessen van Erik zijn moeder hebben resultaat, hij spreekt al een aardig woordje Frans met de elektricien. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: Erik heeft een goede klik met de klusjesman

Grapjes
Hoewel het klussen zwaarder is dan gedacht, blijft er ruimte voor grapjes en onderonsjes. De bijlessen van Erik zijn moeder hebben resultaat, hij spreekt al een aardig woordje Frans met de elektricien.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's