Yvonne Coldeweijer: "Ook Iris Hond is een bedpartner van Ali B"

Yvonne Coldeweijer: "Ook Iris Hond is een bedpartner van Ali B"

Ellen ten Damme heeft "een zelfde ervaring" gehad als de slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dit vertelde Ellen vrijdag in het programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol. Inmiddels heeft Ten Damme een verklaring bij de politie afgelegd over Ali B. Yvonne Coldeweijer laat zondag op haar Instagrampagina weten dat de beschuldigingen van Ellen ten Damme gingen over eventueel wangedrag van Ali tijdens de opnames van zijn programma 'Ali B en de Muziekkaravaan' in Marokko. Ook is Yvonne op de hoogte van een andere bedpartner van Ali B: Iris Hond!

Lees verder onder de video.

Yvonne Coldeweijer: "Ook Iris Hond is een bedpartner van Ali B" Ellen ten Damme heeft "een zelfde ervaring" gehad als de slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dit vertelde Ellen vrijdag in het programma De Geknipte Gast van Özcan Akyol. Inmiddels heeft Ten Damme een verklaring bij de politie afgelegd over Ali B. Yvonne Coldeweijer laat zondag op haar Instagrampagina weten dat de beschuldigingen van Ellen ten Damme gingen over eventueel wangedrag van Ali tijdens de opnames van zijn programma 'Ali B en de Muziekkaravaan' in Marokko. Ook is Yvonne op de hoogte van een andere bedpartner van Ali B: Iris Hond! Lees verder onder de video. Ali B & Iris HondYvonne laat weten dat Ali B waarschijnlijk ook het bed heeft gedeeld met Iris Hond. "Bekend van haar affaire met Marco Borsato. Wat is het toch een drukke meid", schrijft de blondine grappend in haar Instagram Stories. Ze stelt haar volgers de vraag: 'Met wie heeft Iris Hond het niet gedaan?' Bekijk de Instagram Stories in de video hierboven. Bekijk ook Zien: ook Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel overschrijdend gedrag (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: 'Voice-verhaal beschadigd door vage beschuldiging Ellen ten Damme' (video) Bekijk deze video »
TV :
Yvonne Coldeweijer: "Ook Iris Hond is een bedpartner van Ali B"

Ali B & Iris Hond
Yvonne laat weten dat Ali B waarschijnlijk ook het bed heeft gedeeld met Iris Hond. "Bekend van haar affaire met Marco Borsato. Wat is het toch een drukke meid", schrijft de blondine grappend in haar Instagram Stories. Ze stelt haar volgers de vraag: 'Met wie heeft Iris Hond het niet gedaan?' Bekijk de Instagram Stories in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV