College Tour met Tim Hofman: "Ik plaste tegen een politiebureau aan" (video)

College Tour met Tim Hofman: "Ik plaste tegen een politiebureau aan" (video)

Vanavond start een splinternieuw seizoen van College Tour. In de eerste aflevering zal Twan Huys Tim Hofman het hemd van het lijf vragen: "Het eerste interview sinds zijn gigantische primeur over The Voice of Holland en de seksuele misstanden daar", vertelt Twan. Bekijk hieronder 'Studiebiecht' met Tim Hofman, waarin hij vertelt dat hij een keer tegen het politiebureau aan plaste. Ook Twan Huys zat eerder op de biechtstoel.

<em>College Tour</em> met <em>Tim Hofman</em>: &quot;Ik plaste tegen een politiebureau aan&quot; (video) Vanavond start een splinternieuw seizoen van College Tour. In de eerste aflevering zal Twan Huys Tim Hofman het hemd van het lijf vragen: "Het eerste interview sinds zijn gigantische primeur over The Voice of Holland en de seksuele misstanden daar", vertelt Twan. Bekijk hieronder 'Studiebiecht' met Tim Hofman, waarin hij vertelt dat hij een keer tegen het politiebureau aan plaste. Ook Twan Huys zat eerder op de biechtstoel. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf 24 april te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Twan Huys biecht verhalen op over zijn studietijd: "Omdat ik verliefd op haar was" (College Tour) Bekijk deze video » Tim Hofman is de eerste College Tour-gast van splinternieuw seizoen, bekijk de promo Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf 24 april te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV